Χωρίς τον Σιόβα τα πλάνα του Σίλβα για την Αντερλεχτ

Χωρίς τον Σιόβα τα πλάνα του Σίλβα για την Αντερλεχτ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίστη για πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχεί εντός των «τειχών» του Ολυμπιακού. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν την ήττα από την Αντερλεχτ με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι των Βρυξελλών, στην αυριανή ρεβάνς στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 22.05) και να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο της πρόκρισης.

Για μία ακόμη ημέρα, ο Δημήτρης Σιόβας δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Εκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα και λογικά μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα αποκλειστεί από την αποστολή που θα ανακοινώσει ο Μάρκο Σίλβα. Δεν αποκλείεται σε αυτήν να συμπεριληφθεί ο Ερνάνι, ο οποίος γυμνάστηκε χθες κανονικά. Επιπλέον, δεν υπολογίζεται ο Φελίπε Πάρντο.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την ενδεκάδα, προσανατολίζεται στο σχήμα των Βρυξελλών, με μία αλλαγή. Ο Ελαμπντελαουί που εξέτισε την ποινή του, θα πάρει τη θέση του Σαλίνο. Στις άλλες θέσεις αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή