Αποχαιρέτησε Ζουκουλίνι η ΑΕΚ, «γρίφος» τα σχέδια του Πογιέτ

Αποχαιρέτησε Ζουκουλίνι η ΑΕΚ, «γρίφος» τα σχέδια του Πογιέτ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι επέστρεψε στην Αγγλία, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι στην οποία ανήκει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά την αποκατάσταση του παίκτη. Ο Ζουκουλίνι βρέθηκε χθες το πρωί στα Σπάτα και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, καθώς με δεδομένο ότι θα απουσιάσει περίπου 2 με 3 μήνες από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού του, δεν μπορεί να υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται κανονικά και οι προθέσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για την ενδεκάδα παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες. Θεωρείται δεδομένο πως δεν θα προβεί σε αλλαγή συστήματος, καθώς το 4-3-3 αποτέλεσε το «διαβατήριο» των τελευταίων επιτυχιών. Ο Ουρουγουανός δεν ανοίγει τα χαρτιά του εν όψει της ενδεκάδας, κάτι που ούτως ή άλλως αποφεύγει καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ. Μέρος της χθεσινής προπόνησης ακολούθησε ο Μιγκέλ Κορδέρο, αλλά θεωρείται αρκετά δύσκολο να μπει στο βασικό σχήμα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με ενδιαφέρον, ωστόσο η προπώληση δεν θυμίζει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Περίπου 7 χιλιάδες εισιτήρια έχουν διατεθεί στους φίλους της ομάδας, αλλά ο κόσμος της Ενωσης έχει το μυαλό του και στον αγώνα με τον Ατρόμητο για τα ημιτελικά του κυπέλλου τη μεθεπόμενη Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή