Ανεβάζει ρυθμούς ο Λέτο, σε σκέψεις ο Στραματσόνι

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λέτο, σε σκέψεις ο Στραματσόνι

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεμπάστιαν Λέτο και Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι οι μόνοι δύο από τους εννέα νεαποκτηθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έχουν παίξει ακόμη λεπτό στο πρωτάθλημα, ούτε και έχουν συμπεριληφθεί στη 18άδα σε κάποιο παιχνίδι. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν ήταν έτοιμος και ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα για να επιστρέψει πιο σύντομα στην αγωνιστική δράση, ενώ ο ομογενής τερματοφύλακας είχε έως τώρα μπροστά του τον Στέφανο Κοτσόλη. Συμπεριλήφθηκε κάποιες φορές στην 20μελή αποστολή, «κοβόταν» όμως από τον Στραματσόνι, και δεν είδε το όνομά του δηλωμένο σε κάποιο φύλλο αγώνος.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να ανοίξει και για τους δύο μια νέα σελίδα στην καριέρα τους. Ο Λέτο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και έχει σημαντικές ελπίδες να είναι στην αποστολή, ενδεχομένως και να παίξει λίγο εάν οι συνθήκες του αγώνα το επιτρέψουν. Ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αλλά είναι λογικό ο Στραματσόνι να έχει τις επιφυλάξεις του. Λογικά, πάντως, θα τον πάρει στην αποστολή, και αυτό θα είναι ένα βήμα για την επανένταξή του στην ομάδα.

Από την άλλη, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι σίγουρα στη 18άδα, καθώς ο Κοτσόλης υπέστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και δεν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι, όπως και ο Γιαννακόπουλος, τρίτος τη τάξει τερματοφύλακας μέχρι τον Ιανουάριο. Εκτός πλάνων θα μείνει λογικά και ο Πέτριτς (ούτε χθες μπήκε σε πρόγραμμα), όπως και οι ανέτοιμοι Σάντσεθ, Μπουμάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή