Επιστρέφει ο Ζέκα στην 11άδα του Παναθηναϊκού

Επιστρέφει ο Ζέκα στην 11άδα του Παναθηναϊκού

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσεκτικά στην άμυνα, αλλά με έντονα επιθετικό χαρακτήρα στο παιχνίδι του, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς με φόντο τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα για την… τιμή των όπλων και τη βαθμολογική διαφορά για την ουσία, μιας και αυτή θα κρίνει τη θέση εκκίνησης των ομάδων όταν έλθει η ώρα των πλέι οφ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πλέον πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών σε σχέση με το ντέρμπι του α’ γύρου, και η ενδεκάδα των «πρασίνων» είναι κάθε άλλο παρά ανοικτό βιβλίο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τα πρόσωπα που έχει επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα.

Στην προπόνηση, όμως, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική τακτική, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις πόντους πίσω στη βαθμολογία και, όπως είναι λογικό, πρώτος στόχος του δεν είναι να μη χάσει αλλά να νικήσει.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν.

Οι μόνοι μη διαθέσιμοι παίκτες, Σάντσεθ, Πέτριτς και Μπουμάλ, είναι εκτός πλάνων εδώ και καιρό, ενώ προσθήκη της τελευταίας εβδομάδας στο ιατρικό δελτίο είναι μόνο ο Κοτσόλης. Εκανε χθες θεραπεία και ατομικό, δεν θα είναι στην αποστολή, και τη θέση του ως εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Στιλ θα πάρει για πρώτη φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Θέση στην αποστολή διεκδικεί με καλές πιθανότητες ο Λέτο. Ο Ζέκα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Ενα από τα πρόσωπα του ντέρμπι θα είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ και τώρα επιστρέφει ως αντίπαλός της στο ΟΑΚΑ, όπου παλαιότερα είχε πρωταγωνιστήσει (και σκοράρει) σε νίκες της επί του Παναθηναϊκού!

«Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην ΑΕΚ, μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πάντα θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις παντού. Αν πάρω την ευκαιρία, μακάρι να σκοράρω σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι, αυτή τη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο ομογενής επιθετικός, προσθέτοντας εν συνεχεία: «Οποια ομάδα πιστέψει περισσότερο στην νίκη θα κερδίσει. Ο προπονητής έχει ένα σχέδιο και με αυτό θα παίξουμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και η εικόνα της είναι φυσικό επακόλουθο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή