Πίσω από τις κάμερες

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταγγελίες «από μέσα»

Τη δημιουργία «τρίτου πόλου», που θα στηρίξει τον ίδιο ως υποψήφιο πρόεδρο στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, οραματίζεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρός της, Γ. Βούρβαχης. Η δημοσιοποίηση των προθέσεών του έγινε με εκκωφαντικό τρόπο: Κατήγγειλε την ΕΠΟ για μη δημοκρατική λειτουργία, φωτογράφισε μέλος της Ε.Ε. που λειτουργεί σαν η ομοσπονδία να είναι τσιφλίκι του και υποστήριξε πως πρόεδρος ένωσης, ο γιος του οποίου εργάζεται στην ΕΠΟ, απειλήθηκε ότι αν δεν ψηφίσει τον Γκιρτζίκη ο γιος του θα απολυθεί. Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν την κριτική που ασκείται για τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ, που συντελεί στη δημιουργία φαινομένων διάβρωσης και διαφθοράς. Εχουν, δε, μεγαλύτερη σημασία όταν καταγγέλλονται από ένα μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ που ξέρει τα πράγματα «από μέσα».

ΜΠΛΟΥ.

Εχουσι γνώσιν οι φύλακες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα «τρέχει» να ανταποκριθεί σε κάθε κλήση της εθνικής ομάδας και η σταδιακή καταξίωσή του στο ΝΒΑ θα προκαλέσει μόνο μελλοντικά οφέλη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Στην επόμενη ημέρα της αποχώρησης της «χρυσής» Εθνικής του 2005, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς προβάλλει ως ο επόμενος ηγέτης της ελληνικής ομάδας και εφόσον παραμείνει ταπεινός και σεμνός, μακριά από αλαζονείες και επάρσεις, θα είναι ο «πιλότος» της επόμενης δεκαετίας. Μπορεί να εμφανιστούν και… μεσάζοντες που ίσως επιχειρήσουν να «δηλητηριάσουν» τη σχέση του με την Εθνική, αλλά «έχουσι γνώσιν οι φύλακες», όπως και ο ίδιος ο Γιάννης…

Γ. Β.

Με… υπουργική κλούβα

Συνοδεία κλούβας των ΜΑΤ έφτασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» προκειμένου να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση και σε συνέντευξη Τύπου. Σίγουρα είναι η πρώτη φορά που υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας μας χρειάζεται τη συνοδεία μιας διμοιρίας για να βρεθεί σε χώρο με δημοσιογράφους και μικρούς αθλητές. Μάλιστα, η παρουσία τόσων αστυνομικών τρόμαξε τους παρευρισκομένους, οι οποίοι νόμισαν ότι κάτι είχε συμβεί στον χώρο.

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή