Προβάδισμα η ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και η ΑΕΚ, με τον Πογιέτ στον πάγκο της, σε τέσσερα ντέρμπι έχει πετύχει τρεις νίκες και πήρε έναν βαθμό στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Επομένως, μόνο τυχαίος δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτός ο απολογισμός.

Σίγουρα και στο τελευταίο ματς η απόδοση του «Δικέφαλου» δεν ήταν καλή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ομως, όταν έρχεται ο προπονητής, κάνει τις παρεμβάσεις του και η πλάστιγγα γέρνει υπέρ, τότε τα εύσημα ανήκουν σε αυτόν.

Με το τρίποντο η ΑΕΚ πήρε μία βαθμολογική διαφορά, την οποία αν μπορέσει και τη διατηρήσει, θα μπει με άλλον αέρα στα πλέι οφ. Αν και αυτό δεν αποτελεί δεδομένο πως θα κατακτήσει την πρώτη θέση, σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Το ζητούμενο τώρα για όλους στην Ενωση είναι να μη χάσουν το δάσος πίσω από το δέντρο. Η διαχείριση των επιτυχιών πολλές φορές είναι δυσκολότερη από αυτήν της αποτυχίας. Υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου, και η ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό, ξεπερνώντας τον Ατρόμητο, είναι εφικτός.

Σε έναν τελικό όπου φιλοδοξεί να φτάσει και ο ΠΑΟΚ, που έχει πολύ πιο δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό, ο οποίος από την Κυριακή είναι πρωταθλητής για 43η φορά στην ιστορία του. Και απαλλαγμένος πλέον από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ξέρει πως για να ξαναζεστάνει τον κόσμο του είναι απαραίτητη μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα πρόκρισης αύριο στην Τούμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή