Σούπερ Λίγκα: Αναβλήθηκε το Ηρακλής – Ολυμπιακός

Σούπερ Λίγκα: Αναβλήθηκε το Ηρακλής – Ολυμπιακός

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβλήθηκε η κυριακάτικη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για την Σούπερ Λίγκα, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μετά τα πρόσφατα επεισόδια στο ματς Κυπέλου της Τούμπας.

Η 25η αγωνιστική διεξάγεται από αύριο Σάββατο έως και τη Δευτέρα 7/3, στον απόηχο των επεισοδίων στο ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλά και της απόφασης της Πέμπτης, του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για οριστική διακοπή της φετινής διοργάνωσης. 

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι οφ, αφού η μάχη της σωτηρίας φαίνεται πως έχει κριθεί, καθώς ο Πανθρακικός και η Καλλονή έχουν μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω, ενώ ο 5ος Πανιώνιος έχει το προβάδισμα για την είσοδό του στο μίνι πρωτάθλημα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου.

Μόλις δύο ματς διεξάγονται το Σάββατο με το εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο στο γήπεδο των Ζωσιμάδων (ΠΑΣ- Παναιτωλικός), ενώ ακολουθεί το Πλατανιάς – Πανιώνιος στα Περιβόλια με τους «κυανέρυθρους» να αναζητούν την νίκη που θα τους εδραιώσει στις θέσεις των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, με τους «πράσινους» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα στο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πάρουν την κατάλληλη ώθηση για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Τρία ματς διεξάγονται το απόγευμα της ίδιας μέρας και είναι τα Σκόντα Ξάνθη-Καλλόνη, Βέροια- Λεβαδειακός και Πανθρακικός-ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ τη Δευτέρα κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Οι «Αρκάδες» θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν ή να φθάσουν τον Πανιώνιο, ενώ η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει ή να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Ποινή μίας αγωνιστικής σε ΠΑΟΚ

Ποινή μιας αγωνιστικής χωρίς κόσμο επεβλήθη στον ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League λόγω του μπουκαλιού που πέταξαν οπαδοί της ομάδας στον Λαζαρίδη στο ματς με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική στις 30/1/16.
 
Η συγκεκριμένη ποινή θα ισχύσει για το παιχνίδι με την Καλλονή (20/3) και μένει να φανεί εάν οι «ασπρόμαυροι» θα ασκήσουν έφεση.
 
Επίσης οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο ύψους 24.000 ευρώ για το ίδιο ματς, ενώ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

05/03/16

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 15:00

Πλατανιάς – Πανιώνιος 17:15

06/03/16

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 15:00

Βέροια – Λεβαδειακός 17:15

Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής 17:15

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 19:30

07/03/16

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 19:30

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 67

ΑΕΚ 49

Παναθηναϊκός 42

ΠΑΟΚ 38

Πανιώνιος 36

Αστέρας Τρίπολης 33

Παναιτωλικός 31

Λεβαδειακός 31

Ξάνθη 30

Ηρακλής 30

ΠΑΣ Γιάννινα 28

Πλατανιάς 28

Ατρόμητος 27

Βέροια 24

ΑΕΛ Καλλονής 14

Πανθρακικός 14

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή