Απάντηση AEK με μήνυση στις καταγγελίες Κύρκου

Απάντηση AEK με μήνυση στις καταγγελίες Κύρκου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηθικό αυτουργό του εμπρησμού του αυτοκινήτου του, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος. Ο κ. Κύρκος, σε τετρασέλιδη καταγγελία του στην αθλητική Εισαγγελία Αθηνών, που έφερε στο φως τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και στις απειλές που δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καταλήγοντας ότι «στοχοποιήθηκα και θεωρώ ηθικό αυτουργό της εμπρηστικής ενέργειας τον κ. Μελισσανίδη».

Κύκλοι της ΑΕΚ ανέφεραν πως έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά του Δημήτρη Κύρκου για τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τον παρατηρητή διαιτησίας, προσθέτοντας πως «πρόκειται για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή του Χριστόφορου Ζωγράφου. Η προβοκάτσια είναι γνωστό από πού προέρχεται και ο κ. Κύρκος θα λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του αδύναμου Πανθρακικού. Αυτή η νίκη ενδέχεται να αποδειχθεί «χρυσάφι», καθώς η διαφορά με τον 5ο της βαθμολογίας Πανιώνιο παρέμεινε στους 13 βαθμούς και σε συνδυασμό με την αύξησή της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 8, δημιουργεί διαφορά στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Με τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα με 3 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός με 1, ενώ ΠΑΟΚ και Πανιώνιος είναι χωρίς βαθμούς.

Συνάντηση με τον ατζέντη του Πορτογάλου μέσου Αντρέ Σιμόες θα έχει τις επόμενες μέρες η διοίκηση της ΑΕΚ, που στοχεύει στην επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή για άλλα τρία χρόνια (σ.σ. το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2017). Αρκετές ομάδες έχουν δείξει μέχρι στιγμής φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Σιμόες και η Ενωση θέλει να αυξήσει τη διαπραγματευτική της ισχύ, προσφέροντας ισχυρότερο συμβόλαιο στον 26χρονο μέσο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή