Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κλειστού

Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κλειστού

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου του Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Από ελληνικής πλευράς οι πρώτοι που θα μπουν στην «αρένα» θα είναι οι αθλητές του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη, οι οποίοι θα αγωνιστούν μεθαύριο τα ξημερώματα (04.05).

Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι ο μοναδικός Ελληνας που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, κάτι που δεν αναμένεται εύκολο. Απέναντί του θα βρει τους κορυφαίους επικοντιστές του κόσμου και ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο Ρενό Λαβιλενί. Ο πρωταθλητής μας έχει υπερβεί τα 5,84 μ. (5ος στον κόσμο).

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει πετύχει την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο (4,90) και σε απόσταση… εκατοστών την ακολουθεί η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4,81 (4η). Στις δύο πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται οι Αμερικανίδες, Σουρ και Μόρις. Οι Αμερικανοί έχουν δηλώσει τρεις αθλήτριες (έχουν δικαίωμα για δύο) και θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή ποιες θα επιλέξουν.

Οι αθλητές μας, ήδη, έχουν κάνει την πρώτη γνωριμία με τους αγωνιστικούς χώρους. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, το οποίο μέσα σε 10 ημέρες μεταμορφώθηκε σε στάδιο προκειμένου να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή