Στις 27 Μαρτίου Ο Γ’ αγώνας Attica Bank 3o Run&Fun Grand Prix

Στις 27 Μαρτίου Ο Γ’ αγώνας Attica Bank 3o Run&Fun Grand Prix

3' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο…

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, εκπροσώπου της Attica Bank κου Ηλία Παπαλεξάνδρου, του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Γιώργου Πρωτόπαππα, του πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Κώστα Πούλιου και της FEEL GOOD Sports Club στο Δημαρχείο Π.Φαλήρου.

Γ’ ΑΓΩΝΑΣ ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix ΔΗΜΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ.

Στις 27 Μαρτίου ελάτε να τρέξετε, να χαρείτε το RUNNING! Βοηθήστε τους συνανθρώπους σας φέρνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα παιδιά των προσφύγων και τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Δηλώσεις Δημάρχου Π.Φαλήρου κου Διονύση Χατζηδάκη:

«Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνει τον αγώνα ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix και στηρίζει τους Δημότες του με Δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix. Ο Μέγας Χορηγός που συνεχίζει να στηρίζει τον αγώνα είναι η Attica Bank».

Κάλεσε δε τους Δημότες Παλαιού Φαλήρου να τρέξουν και να συμμετάσχουν στον αγώνα, ώστε να χαρούν παρόλο τους καιρούς κρίσης που περνά η χώρα. Δεν παρέλειψε να πει πως ο αγώνας είναι αφιερωμένος (Μέρος των εσόδων) στα Παιδικά Χωριά SOS και στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και ευαισθητοποίησε τους δρομείς για τον σκοπό που έχει ο αγώνας.

Τέλος ευχαρίστησε την FEEL GOOD Sports Club για την συνδιοργάνωση και την Attica Bank που στηρίζει τον αγώνα, τόνισε δε την όμορφη διαδρομή που θα έχει ο αγώνας που θα διεξαχθεί στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στις 27 Μαρτίου.

Στην συνέχεια ο κύριος Ανδρέας Καπώνης Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στον ακοντισμό καλωσόρισε το κοινό στην κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Π.Φαλήρου.

«Όλοι οι δρομείς θα ακολουθήσουν θαυμάσια διαδρομή δίπλα στην θάλασσα όλοι δε, θα πάρουν σαν επιβράβευση αναμνηστικά μετάλλια, νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE  στον τερματισμό που θα γίνει μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Παλαιού Φαλήρου.

Θα υπάρχει DJ με μουσική POP & τελευταία hits όπως επίσης & GYM DANCE με ειδικευμένη γυμνάστρια για προθέρμανση των δρομέων .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Attica Bank για την στήριξή της που συνεχίζεται, το METROPOLITAN HOSPITAL με τα ασθενοφόρα του τους γιατρούς και τους διασώστες του και την SAUCONY που μας υποστηρίζει με αθλητικά  T-Shirts, παπούτσια για το προσωπικό μας, τους εθελοντές & με πολλά δώρα για τους δρομείς. Επίσης το ACTION24, Καθημερινή και το Runningnews.gr τους επίσημους χορηγούς επικοινωνίας μας».

Ο πρωταθλητής Κώστας Πούλιος μεγάλων αποστάσεων και προπονητής της FEEL GOOD Sports Club παρακίνησε όλους τους δρομείς να έρθουν να τρέξουν στον Γ αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix του Παλαιού Φαλήρου λόγω της όμορφης, γρήγορης και απολαυστικής διαδρομής που θα έχει στο Παλαιό Φάληρο. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους όσους παρευρέθησαν στην Συνέντευξη Τύπου και έκλεισε την συζήτηση με το να δώσει τον λόγο στον κύριο Στέφανο Φυγετάκη, Τεχνικό Διευθυντή της FEEL GOOD Sports Club και υπεύθυνο διαδρομής.

Ο κύριος Στέφανος Φυγετάκης με την σειρά του ενέπνευσε εμπιστοσύνη καθησυχάζοντας για την ασφάλεια της διαδρομής, τόνισε δε την ομορφιά της δίπλα στην θάλασσα και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους όσους θα συμμετέχουν στο Grand Prix.

Τον λόγο πήρε ο κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου, εκπρόσωπος της Attica Bank που με την σειρά του τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για τον άνθρωπο και δεν παρέλειψε να αναφέρει τον φιλανθρωπικό σκοπό που έχει ο Γ Αγώνας ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix, επίσης θύμισε στους συμμετέχοντες να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους πρόσφυγες και τα παιδιά προσφύγων και ευαισθητοποίησε το κοινό.

Τέλος ο κος Γιώργος Πρωτόπαππας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνδιοργάνωση και την στήριξη που θα δεχτούν τα Παιδικά Χωριά SOS με τον Γ Αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix. Δεν παρέλειψε δε να αναφέρει πόσο σημαντικός είναι ο ανθρωπισμός και η προστασία αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Γ’ Αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix που θα διεξαχθεί στον Δήμο Π.Φαλήρου στις 27 Μαρτίου που διεξάγεται με 2 μηνύματα:

Α) Τρέξε για καλό σκοπό !

Β) Φέρε τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα παιδιά προσφύγων και τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή