Σύντομα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην ουρά της βαθμολογίας επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 23ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Οι αγώνες: 17.00: Κολοσσός – Καβάλα, Απόλλων Π. – Αρης, Αρκαδικός – Τρίκαλα, ΠΑΟΚ – Λαύριο, Ρέθυμνο – ΑΕΚ.

ΣΤΙΒΟΣ: Στον τελικό του τριπλούν του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού αγωνίζεται σήμερα (20.37) η Βούλα Παπαχρήστου. Αύριο τα ξημερώματα, στον αγωνιστικό χώρο θα μπουν οι Δουβαλίδης (02.05, 60μ. εμπ.) και Μπανιώτης (03.22, ύψος).

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στη Στουτγκάρδη διεξάγεται ο τελικός του ομαδικού σε διεθνές τουρνουά όπου τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Βλάσης Μάρας και Νίκος Ηλιόπουλος.

ΠΟΛΟ: Χωρίς ντέρμπι αλλά με ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγεται σήμερα η 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 15.00: ΠΑΟΚ – Υδραϊκός, 15.30: Χίος – Εθνικός, 17.00: Ν.Ε. Πατρών – Παναθηναϊκός, 17.30: Ηλιούπολη – Α.Ο. Π. Φαλήρου, 18.00: Καλαμάκι – Γλυφάδα.

ΒΟΛΕΪ: Δυνατές αναμετρήσεις από τις οποίες θα κριθούν θέσεις στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική της Α1 των ανδρών, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21.00), ο Ηρακλής την Κηφισιά (18.00), ο Παναθηναϊκός τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (17.00), ενώ ο Παμβοχαϊκός θα παίξει με τον Αρη (18.00) και η Παναχαϊκή με τη Λαμία (18.00).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στους προκριματικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος νεανίδων, που διεξάγεται στην Κροατία, αγωνίζεται σήμερα και αύριο η αντίστοιχη ελληνική ομάδα. Οι νεάνιδες, σήμερα, αντιμετωπίζουν τη Νορβηγία, ενώ αύριο θα παίξουν με την Κροατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή