Eπιστροφή Σάντσεθ ύστερα από τρεις μήνες

Eπιστροφή Σάντσεθ ύστερα από τρεις μήνες

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση «δουλεύοντας όλη μέρα για να είμαι έτοιμος με την ομάδα μου», ο Σέρχιο Σάντσεθ σηματοδότησε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο χέρι, που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός συνόδευσε με τα λόγια αυτά μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η οποία τον δείχνει να κάνει θεραπεία με ένα ειδικό μηχάνημα στο τραυματισμένο του χέρι. Με αυτή την ανάρτηση, ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη σκληρή και πολλές φορές επίπονη προσπάθεια που έκανε για να ξεπεράσει το πρόβλημά του όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να επιστρέψει και πάλι στο γήπεδο και να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ολα δείχνουν ότι η ώρα αυτή έφτασε. Ο Σάντσεθ έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα, έπαιξε στο φιλικό με τον Πανιώνιο την περασμένη Παρασκευή, τα πήγε καλά και πρόσφερε στον Αντρέα Στραματσόνι μία ακόμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Με δεδομένο ότι ο Μολέδο δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Βέροια λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Ηρακλή, ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την Κυριακή τον Ισπανό αμυντικό στην ενδεκάδα, λίγο πριν συμπληρώσει τρεις μήνες απουσίας. Επαθε στις 7 Ιανουαρίου κάταγμα στον βραχίονα στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, υποβλήθηκε εν συνεχεία σε εγχείρηση και έκτοτε αγωνίστηκε μόνο στο φιλικό με τον Πανιώνιο.

Ο Σάντσεθ έχει το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο στο Παναθηναϊκό μετά τον Μπεργκ, αλλά λόγω τραυματισμών και τιμωρίας δεν έχει παίξει σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Θα έχει, πάντως, την ευκαιρία στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στα έξι των πλέι οφ να αποδείξει ότι αξίζει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο, ώστε να μην προκύψουν το καλοκαίρι δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του.

Παρτενέρ του Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας στον κυριακάτικο αγώνα Βέροιας ενδέχεται να είναι ο Τελάντερ. Μια ίωση κι ένας τραυματισμός άφησαν τον Δανό αμυντικό εκτός πλάνων του Στραματσόνι τον τελευταίο μήνα, αλλά χθες έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις όλο το πρόγραμμα και εάν όλα κυλήσουν ομαλά στις τελευταίες προπονήσεις της ενδεκάδας, λογικά θα ξαναπάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. Αντίθετα, ο Μολέδο έκανε ξανά ατομικό και δύσκολα θα ρισκάρει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή