Υπεγράφη η μελέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Υπεγράφη η μελέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου των φίλων της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε χθες, με την υπογραφή του υπουργού Περιβάλλοντος, Πάνου Σκουρλέτη, στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Αγιά Σοφιά». Την είδηση έδωσε πρώτος ο ίδιος ο υπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο ΥΠΑΠΕΝ.

Η Ενωση, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ευχαρίστησε τον κ. Σκουρλέτη αναφέροντας: «Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η “Δικέφαλος 1924 Α.Ε.” και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια», αναφέρει η ΑΕΚ, συνεχίζοντας: «Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!».

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, ο φάκελος του γηπέδου της ΑΕΚ είναι ολοκληρωμένος και θα κατατεθεί στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (ΔΟΚΚ) για την έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών στον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Υπολογίζεται πως από τη στιγμή που θα κατατεθεί, απαιτούνται περίπου 30 μέρες για να εγκριθεί και να ξεκινήσουν οι εργασίες. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, υπολογίζεται πως τα έργα θα μπορούν να ξεκινήσουν σε περίπου δύο μήνες, δίνοντας τέλος στο γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα τα τελευταία 13 χρόνια.

Στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στις 8 Απριλίου προκειμένου να τεθούν προς ψήφιση ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός. Η θητεία της τωρινής διοίκησης λήγει στις 10 Ιουνίου, ωστόσο οι εκλογές αναμένεται να γίνουν συντομότερα από αυτή την ημερομηνία.

Στα αγωνιστικά, η Ενωση αντιμετωπίζει την Καλλονή στη Μυτιλήνη την Κυριακή στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή