Σύντομα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η προτελευταία μάχη της κανονικής περιόδου της Α1 ανδρών αναμένεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα ακολουθήσει την Καβάλα στην Α2 κατηγορία. Κόροιβος, Αρκαδικός και Τρίκαλα είναι μαζί στη 13η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, με τον Κόροιβο να είναι ο άτυχος της υπόθεσης σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Το πρόγραμμα: 17.00: ΠΑΟΚ – Κόροιβος, Ρέθυμνο – Αρης, Λαύριο – Τρίκαλα, Κολοσσός – Κηφισιά, Αρκαδικός – Καβάλα. Για τα ημιτελικά της Α1 γυναικών: 16.00: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

ΡΥΘΜ. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τη συμμετοχή Ελληνίδων αθλητριών συνεχίζεται στο Πεζάρο (Ιταλία) το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες στο σύνθετο ατομικό και το ανσάμπλ.

ΕΝ. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τελικούς οργάνων περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα και αύριο στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης του Κότμπους. Στη διοργάνωση, από ελληνικής πλευράς, αγωνίζεται η λιγότερη προβεβλημένη γενιά του αθλήματος.

ΠΟΛΟ: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνουν τα προγράμματα της 21ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών και της 13ης ημέρας της Α1 γυναικών. Οι αγώνες: Α1 ανδρών: 14.30: Εθνικός – Καλαμάκι, 16.00: Βουλιαγμένη – Γλυφάδα, ΑΟ Π. Φαλήρου – Παναθηναϊκός, Χίος – ΝΕ Πατρών, ΠΑΟΚ – Ηλιούπολη, Υδραϊκός – Ολυμπιακός. Α1 γυναικών: 13.00: Ολυμπιακός – Ιλίσια, 15.00: Αργοναύτες – Ρέθυμνο, 16.00: Τρίτων – Εθνικός, 17.30: Βουλιαγμένη – Γλυφάδα.

ΒΟΛΕΪ: Για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, η Εθνική αντιμετωπίζει στη Σερβία τη Λευκορωσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή