Πίσω από τις κάμερες

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eκθετη πάλι η ΕΠΟ

Ασχέτως με το αποτέλεσμα, η συνάντηση Κοντονή – FIFA ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική. Διότι όπως προέκυψε: α) Οι κανονισμοί της ΕΠΟ δεν είναι πλήρως εναρμονισμένοι με αυτούς της FIFA –και μάλιστα σε θέματα που αφορούν τη διαφάνεια και τη διαφθορά– κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις των ανθρώπων της ομοσπονδίας, που υποστηρίζουν το αντίθετο και β) η έλευση ξένων διαιτητών δεν απαγορεύεται «επί της αρχής» από τη FIFA, όπως επιχειρηματολογεί η ΕΠΟ, αλλά υπό προϋποθέσεις και με τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας, το αίτημα μπορεί να γίνει αποδεκτό.

ΜΠΛΟΥ.

Τζάμπολ πατέρα – γιου

«Κράμερ εναντίον Κράμερ» σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό της Πυλαίας και στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Κόροιβος, με τον πατέρα Σούλη και τον γιο του, Χάρη να βρίσκονται αντίπαλοι για τέταρτη φορά, στα δύο τελευταία πρωταθλήματα. Η ομάδα της Αμαλιάδας «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να αποφύγει τον διαγραφόμενο υποβιβασμό, ο ΠΑΟΚ είναι θεωρητικά αδιάφορος βαθμολογικά. Πέρυσι και πάλι ο Κόροιβος εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έγινε, όμως, στην Αμαλιάδα και είχε τιμηθεί ο Σούλης Μαρκόπουλος για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Για κάποιους μπορεί να τεθεί ηθικό δίλημμα για οικογενειακή… παραχώρηση. Και μόνο η σκέψη, όμως, προσβάλλει την ιστορία του πατέρα και στιγματίζει το μέλλον του γιου.

Γ. Β.

Μικρό παγκόσμιο

Σαν ένα μικρό παγκόσμιο κύπελλο λογίζεται το τουρνουά μπάσκετ «Αλμπερτ Σβάιτζερ» που διεξάγεται στο Μανχάιμ της Γερμανίας, με την παρουσία και της ελληνικής εφηβικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως στο συγκεκριμένο τουρνουά δίνουν το «παρών» κάθε φορά αρκετοί σκάουτερ από το ΝΒΑ, οι οποίοι σημειώνουν τα πρώτα ονόματα στα μπλοκάκια τους. Κάπως έτσι, πριν από επτά χρόνια στη Γερμανία, είχε «καταγραφεί» για πρώτη φορά και το όνομα του Κώστα Παπανικολάου…

Στ. Δημ.

Επιτυχίες από… μακριά

Μόνο από… μεταγραφές πανηγυρίζουμε διακρίσεις στην πάλη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Αλέξανδρος Κεσσίδης αγωνίζεται για τη Σουηδία και ήρθε δεύτερος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Μένει να δούμε πότε η ελληνική πάλη θα συνεχίσει την παράδοση που κάποτε τη χαρακτήριζε «άθλημα των Ολυμπιονικών».

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή