Τα δύο… «Π»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, κι αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε δύο ομάδες, αυτού του μαραθωνίου, αυτές είναι ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς. Καθοδηγούμενες και οι δύο από Ελληνες προπονητές, χωρίς τους προϋπολογισμούς των «μεγάλων», κατόρθωσαν ο πρώτος να είναι ήδη στα πλέι οφ και ο δεύτερος να διεκδικεί την είσοδό του από τον ΠΑΟΚ, εφόσον δεν μειωθεί ή εκπέσει η ποινή των μείον πέντε βαθμών από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τα αποτελέσματα αλλά και οι εμφανίσεις της 28ης μέρας άφησαν θολή εικόνα για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Κανείς από τους τρεις δεν έπεισε πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η απώλεια βαθμών των «κιτρινόμαυρων» στη Μυτιλήνη από την ήδη υποβαθμισμένη Καλλονή. Η νίκη στις καθυστερήσεις των «πρασίνων» επί της Βέροιας και η ήττα ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη δεν αφήνουν περιθώρια για προβλέψεις στα πλέι οφ, αν τελικά μπορέσει ο ΠΑΟΚ να περάσει.

Θεωρώ ότι το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσον θα αντέξει ο Πανιώνιος σε αυτήν τη δοκιμασία. Και λόγω «βαρύτητας» ονόματος αλλά και λόγω εναλλακτικών λύσεων που διαθέτει ο Ουζουνίδης, ο οποίος βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε νεαρούς Ελληνες παίκτες. Και είναι γνωστό πως σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα η εμπειρία παίζει τεράστιο ρόλο.

Και μια απορία: Τι θα μπορούσε να πει ο κ. Κοντονής στους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, κερδίζοντας επάξια το εισιτήριο για την Ευρώπη, και… παραμείνουν, τελικά, Ελλάδα; Πως φταίει η ΕΠΟ;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή