Με αρκετές αλλαγές Ολυμπιακός και Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο

Με αρκετές αλλαγές Ολυμπιακός και Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηρακλής υποδέχεται απόψε (19.30) τον Ολυμπιακό στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης σε εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Λουκίνα, καθώς και τον τιμωρημένο Σαραμαντά.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σίλβα σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη. Ετσι, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε, Φορτούνης και Ντουρμάζ.

Με χθεσινές δηλώσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.

«Ολες οι ομάδες βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κάνουν κάποιες αλλαγές και γίνονται πιο δυνατές. Ο Ηρακλής έχει αποδείξει πως είναι μία από αυτές τις ομάδες. Εχει κάνει έναν πάρα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Εμείς θα πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα. Ομως είμαστε Ολυμπιακός. Είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξία και θέλουμε να δείξουμε την υπεροχή μας. Είμαστε οι πρωταθλητές. Θα πάμε εκεί με σκοπό να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Σίλβα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή