Σουηδία: «Ο Ιμπραήμοβιτς ήταν ντοπαρισμένος»

Σουηδία: «Ο Ιμπραήμοβιτς ήταν ντοπαρισμένος»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανικό έχει προκαλέσει στη Σουηδία η καταγγελία του πρώην μέλους του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ουλφ Κάρλσον για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Υποστήριξε ότι το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Γιουβέντους.

«Σε μόλις έξι μήνες στη Γιουβέντους είχε αποκτήσει δέκα κιλά ήδη. Νομίζω ότι ήταν ντόπινγκ. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η κουλτούρα της Γιουβέντους εκείνη την περίοδο. Είχαν έναν γιατρό που τιμωρήθηκε για 22 μήνες».

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, μιλώντας στην εφημερίδα "Expressen", προανήγγειλε μηνύσεις κατά του Κάρλσον.

«Θα τον μηνύσουμε. Δεν είμαι ειδικός, αλλά έχουμε έναν Σουηδό δικηγόρο. Δεν λέμε ποιος είναι. Αυτό θα βγει αργότερα. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που μισούν. Ίσως είναι ένας πρώην αθλητής που απέτυχε, ίσως ζηλεύει. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ένα μεγάλο λάθος. Είχε μία ζωή πριν από αυτήν τη δήλωση, θα έχει μία άλλη μετά από αυτήν τη δήλωση. Διαδίδει ψεύδη. Είχαμε πάμπολλους ελέγχους ντόπινγκ. Ο Ζλάταν ελέγχθηκε 15-20 φορές, όλη την ώρα (σ.σ. την επίμαχη περίοδο). Είναι γελοίο. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είναι αλήθεια. Σε όλους τους συλλόγους που έχει πάει ο Ζλάταν, δεν πήρε ούτε ασπιρίνη».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή