Βραδιά φιλοξενούμενων στο Γιουρόπα Λιγκ

Βραδιά φιλοξενούμενων στο Γιουρόπα Λιγκ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο η Βιγιαρεάλ κατάφερε να κερδίσει από τους γηπεδούχους στα ματς της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Ισόπαλο έληξε το μεγάλο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Λίβερπουλ. Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Σεβίλλη και Σαχτάρ.

Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ 1-1

Στην επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στην Γερμανία και στην έδρα της Ντόρτμουντ η Λίβερπουλ πήρε πολύτιμη ισοπαλία. Ο Ορίγκι άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης για την Λίβερπουλ. Η Ντόρτμουντ ισοφάρισε με τον Χούμελς στο 48ο λεπτό.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη  1-2

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ με τον Αντούριθ στο 48' ύστερα από σέντρα του Μουνιαΐν. Η Σεβίλλη ισοφάρισε στο 56'με τον Κολοντζιεϊτσάκ και στο 83’ο Ιμπόρα έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Μπράγκα – Σαχτάρ 1-2

Η Σαχτάρ προηγήθηκε στο 45' με βολέ του Ρακίτσκι και έκανε δύο τα τέρματα της  με τον Φερέιρα στο 75’.  Η Μπράγκα κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Εντουάρντο.

Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας 2-1

Οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με το του Μπακαμπί μόλις στο 3ο λεπτό.Οι Τσέχοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισαν με τον Μπράμπετςκαι η Βιγιαρεάλ νίκησε χαρις στο  γκολ του Μπακαμπί στο 63.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή