ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκιρτζίκης: Η Κυβέρνηση με εκβιάζει για να παραιτηθώ

epo1-thumb-large

Καμία πρόθεση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ δεν έχει ο Γιώργος Γκιρτζίκης όπως τόνισε στην εφημερίδα «ARENA PRESS» ενώ κατήγγειλε πως εκβιάζεται για να φύγει από την θέση του.

«Στο δικό μου λεξιλόγιο η λέξη παραίτηση δεν υπάρχει. Δεν παραιτούμαι από την ΕΠΟ, όχι μόνο εγώ, αλλά και ουδείς από το τωρινό συμβούλιο. Γιατί να το κάνουμε εμείς; Ας παραιτηθούν άλλοι» επισήμανε με νόημα ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος συνέχισε: «Τι να πω; Ό.τι άρχισαν πλέον να χρησιμοποιούν άλλα μέσα πίεσης που φτάνουν έως το σημείο του εκβιασμού, προκειμένου να με οδηγήσουν εκεί που θέλουν;».

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί με αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε:

«Μας επισκέφθηκαν κλιμάκια υπηρεσίας της Κυβέρνησης χθες, για να μας ελέγξουν. Έχουμε ελεγχθεί πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά, αλλά ήρθαν πάλι για να μας κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο. Ο σκοπός είναι ολοφάνερος. Θέλουν να μας σπάσουν την ψυχολογία, αλλά δεν θα τους περάσει. Η πίεση αυτή, που φτάνει έως και το σημείο του εκβιασμού είναι αήθης πράξη. Θα την χαρακτήριζα και άθλια, εάν προκαλείται λόγω της στάσης, που κρατάμε εμείς στην ΕΠΟ για να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».