Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 19.00 ΑΕΚ – Πανιώνιος, Καλλονή – Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, Βέροια – Ξάνθη, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Πανθρακικός – Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς.

 

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η πρωτοπόρος ΑΕΛ θα υποδεχθεί σήμερα (16.00) την Παναχαϊκή στο ΑΕΛ Arena και την ίδια ώρα ο Αχαρναϊκός θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 27η αγωνιστική. Μίση ώρα νωρίτερα (15.30), θα αναμετρηθούν Ζάκυνθος και Πανσερραϊκός. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αύριο με τη διεξαγωγή τριών παιχνιδιών: 15.00: Λαμία – Κέρκυρα, 16.00: Χανιά – Τρίκαλα, 17.30: Καλλιθέα – Παναιγιάλειος. Στη βαθμολογία προηγούνται ΑΕΛ και Κέρκυρα με 59 και 58 βαθμούς, αντίστοιχα.

 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: O Καμπανιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Αρη, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την άνοδό του στη Φούτμπολ Λιγκ. Για τον 4ο όμιλο ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Τριγλία Ραφήνας, ενώ ο Φωστήρας που βρίσκεται στην πρώτη θέση με έναν βαθμό μπροστά από τους «Κρητικούς», θα αγωνιστεί στον Ταύρο κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας. Η σέντρα των αγώνων θα γίνει στις 16.00.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (14.30) τον Αθηναϊκό στο ΔΑΚ Γλυφάδας και με νίκη θα προκριθεί στους τελικούς της Α1 γυναικών.

 

ΒΟΛΕΪ: Το τρίτο τους ραντεβού για τους ημιτελικούς έχουν δώσει για αύριο οι κορυφαίες ομάδες της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 18.00: Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά, 20.30: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή