Μεγάλες μάχες σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ

Μεγάλες μάχες σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την «τέλεια βραδιά» χρειάζεται η Ρεάλ απόψε στη Μαδρίτη, σύμφωνα με τον σούπερ σταρ της, Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να καταφέρει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Βόλφσμπουργκ και να προκριθεί σε βάρος των Γερμανών στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα δίνουν τη δική τους μάχη στην Αγγλία μετά το 2-2 στο Παρίσι.

Παραδοσιακά, η Ρεάλ ήταν ικανότατη στην ανατροπή αρνητικών αποτελεσμάτων, παίζοντας τη ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», και η σημερινή ομάδα θα πρέπει να φανεί αντάξια της ιστορίας του συλλόγου για να περάσει για έκτη συνεχή χρονιά στα ημιτελικά του θεσμού. «Αυτή θα πρέπει να είναι η τέλεια βραδιά για μας. Οσοι θα είμαστε στο χορτάρι θα πρέπει να τρέξουμε, να παλέψουμε και να παίξουμε με ένταση επί 90 λεπτά», είπε ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ, ζητώντας παράλληλα «υπομονή» από τους συμπαίκτες του. «Την Τρίτη το βράδυ θα τρέχουμε σαν να εξαρτάται από αυτό η ζωή μας», αντέτεινε ο Αντρέ Σούρλε της Βόλφσμπουργκ.

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι και η Παρί ετοιμάζονται για έναν ακόμη θεαματικό αγώνα, καθώς ο τεχνικός των Αγγλων, Μανουέλ Πελεγρίνι, υπόσχεται να μην εγκαταλείψει η ομάδα του τον χαρακτήρα της, για να καθίσει στην άμυνα με στόχο το 0-0. Από την άλλη η Παρί θα είναι φρέσκια, καθώς οι περισσότεροι βασικοί της παίκτες δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο για το πρωτάθλημα Γαλλίας, στοχεύοντας σε νέα νίκη επί αγγλικού εδάφους, μετά το 2-1 τον Μάρτιο επί της Τσέλσι.

Κι ενώ η Ευρώπη ετοιμάζεται απόψε να απολαύσει την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, χτες έγινε γνωστό ότι ο τρομοκρατικός βραχίονας του Ισλαμικού Κράτος στις Βρυξέλλες, που τον περασμένο μήνα αιματοκύλησε τη βελγική πρωτεύουσα, είχε σκοπό να χτυπήσει στα γαλλικά γήπεδα, κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Οπως κατέθεσε ο Μοχάμεντ Αμπρίνι, γνωστός από τις τηλεοπτικές εικόνες στις Βρυξέλλες, ως «ο άνδρας με το καπέλο», σκοπός της ομάδας δεν ήταν αρχικά η βελγική πόλη, αλλά η Γαλλία, και κυρίως το τουρνουά που αρχίζει στις 10 Ιουνίου στο γήπεδο όπου οι τρομοκράτες προσπάθησαν και στις 13 Νοεμβρίου να χτυπήσουν, το Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή