Ο Ρονάλντο έστειλε τη Ρεάλ στους «4»

Ο Ρονάλντο έστειλε τη Ρεάλ στους «4»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι πήραν τα δύο πρώτα «εισιτήρια» για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «βασίλισσα» το κατάφερε με προσωπική παράσταση του Ρονάλντο (3-0 τη Βόλφσμπουργκ), ενώ η Σίτι επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Μαδρίτη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε… προσωπικά την υπόθεση της πρόκρισης και με τρία γκολ οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ. Δύο γκολ σε δύο λεπτά στο 16΄ και το 17΄ και άλλο ένα στο 77΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν αρκετά για την ομάδα της Μαδρίτης, που έπρεπε να ανατρέψει το 2-0 της Γερμανίας.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (84΄ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (91΄ Βαράν).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί (80΄ Ντοστ), Ενρίκε (73΄ Καλιγκιούρι), Αρνολντ, Ντράξλερ (32΄ Κρούζε), Σίρλε.

Στο Μάντσεστερ, η Παρί ήθελε… αλλά δεν μπορούσε να πάρει την πρόκριση από τη Σίτι, που μπορεί να μην ήταν ανώτερή της, ήταν όμως πιο αποτελεσματική. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους «πολίτες», που είχαν και το 2-2 υπέρ τους από τον πρώτο αγώνα, να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με το χαμένο πέναλτι του Αγουέρο στο 30΄. Η Παρί στον αντίποδα είχε τον Ιμπραΐμοβιτς ως μόνιμη πηγή κινδύνου, με τον Σουηδό, όμως, να μην μπορεί να νικήσει τον Χαρτ με δύο πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ, στο 16΄ και το 48΄. Το γκολ που ήθελαν οι Γάλλοι, τελικά το σημείωσαν οι Αγγλοι με τον Ντε Μπρούινε στο 76΄.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα (87΄ Ντελφ), Ντε Μπρούινε (84΄ Τουρέ), Χέσους Νάβας, Αγουέρο (93΄ Ιχεανάτσο).

ΠΑΡΙ: Τραπ, Βαν ντερ Βιλ, Οριέ (61΄ Παστόρε), Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Μαρκίνιος, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Τιάγκο Μότα (44΄ Μόουρα), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αποψινές ρεβάνς, με την Μπαρτσελόνα να υπερασπίζεται το 2-1 του Καμπ Νου στην έδρα της Ατλέτικο, χωρίς τον Τόμας Φερμέλεν, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 362 λεπτά χωρίς γκολ. Από την Ατλέτικο εκτός είναι οι Φερνάντο Τόρες και Τιάγο Μέντες. Στη Λισσαβώνα η Μπενφίκα χρειάζεται γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου για να ανατρέψει το 1-0 της Μπάγερν στο Μόναχο, απόντος του άλλου επιθετικού της, του τιμωρημένου Ζόνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή