Επιστρέφει το Κύπελλο χωρίς οπαδούς

Επιστρέφει το Κύπελλο χωρίς οπαδούς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Υπουργείο αθλητισμού  ενημέρωσε επισήμως την ΕΠΟ για την άρση της ματαίωσης και την επανέναρξη του Κυπέλλου. 

Στο πλαίσιο της απόφασης του Σταύρου Κοντονή ορίζεται ότι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο και ο τελικός με μαθητές.

Εκκρεμεί ακόμη το πότε θα γίνουν τα ματς αλλά και για το αν στον τελικό θα υπάρξει ξένος διαιτητής.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΓΓΑ:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ. Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας. Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή