Ωρα αλήθειας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… ψέματα τελείωσαν. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση για είσοδο στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι γνωστές και περιμένουν αυτήν που θα συμπληρώσει το καρέ. Και φυσικά, επειδή Ελλάδα είμαστε, για πολλοστή φορά αυτή θα αναδειχθεί από διαδικασίες στα γραφεία και όχι όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία στους αγωνιστικούς χώρους.

Φυσικά, ούτε η ειδική βαθμολογία, με την οποία θα ξεκινήσει αυτός ο μίνι μαραθώνιος των έξι ημερών είναι ακόμα γνωστή, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες. Επομένως, το ποια θα έχει και ποιο πλεονέκτημα, θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Αν και η διαφορά, θα είναι τέτοια, που θεωρώ πως δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Πιστεύω πως σ’ αυτά τα παιχνίδια μετράει περισσότερο η ψυχολογική κατάσταση που θα βρεθούν οι παίκτες των ομάδων. Και στον τομέα αυτό, σύμφωνα με τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει την καλύτερη. Η ΑΕΚ φαίνεται να έχει μείνει ακόμα στη νίκη της επί του Ολυμπιακού, ενώ στον ΠΑΟΚ η αλλαγή του προπονητή δεν έφερε, τουλάχιστον προς το παρόν, τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οσο για την τέταρτη, είτε είναι τα Γιάννινα είτε ο Πανιώνιος, δεν πιστεύω πως θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Απλώς, θα είναι οι… ρυθμιστές, αφού τουλάχιστον στις έδρες τους, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν από τους τρεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή