Ο Εσιέν απάντησε στις φήμες αποχώρησης από τον ΠΑΟ

Ο Εσιέν απάντησε στις φήμες αποχώρησης από τον ΠΑΟ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Μάικλ Εσιέν, με αφορμή ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «ghanasportsonline» η οποία, επικαλούμενη δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ, τονίζει ότι ο 33χρονος μέσος δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας όχι μόνο ότι «ο Εσιέν θα φύγει από τον Ελληνα γίγαντα Παναθηναϊκό», αλλά και ότι «ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και να φύγει στο τέλος της σεζόν». Το κείμενο κλείνει με την αναφορά περί ενδιαφέροντος της Αλ Ιτιχάντ του Σούλεϊ Μουντάρι. Η πρώτη αντίδραση του Εσιέν ήλθε με τη φράση «όταν δεν μπορούν να σε λυγίσουν, τότε αρχίζουν να λένε ψέματα για σένα» που ανήρτησε στο twitter. Λίγο αργότερα, η ομάδα που επιμελείται τις αναρτήσεις του πέραν των προσωπικών, συμπλήρωσε: «Ο Μάικλ Εσιέν δεν είναι χαρούμενος για τις ιστορίες ότι δεν παίζει λόγω τραυματισμών. Είναι καλά και προπονείται κάθε μέρα».

• Σάρωσε τα βραβεία ο Μάρκους Μπεργκ! Ψηφίστηκε και ως MVP και ως σκόρερ του καλύτερου γκολ της 30ής αγωνιστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή