Εκπνέει η προθεσμία της ΕΟΚ για την ΑΕΚ

Εκπνέει η προθεσμία της ΕΟΚ για την ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επίσημες δηλώσεις συμπόρευσης με τη FIBA και τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ αυξάνονται από τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες που θέλουν να είναι σύννομες και να αποφύγουν τον αποκλεισμό των εθνικών ομάδων τους. Τέσσερις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIBA, που θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο στο Μόναχο και θα αποφασίσει για τον αποκλεισμό ή όχι των εθνικών ομάδων, η ομοσπονδία της Σλοβενίας ανακοίνωσε ότι δεν στηρίζει τη συμμετοχή ομάδων της στην Αδριατική Λίγκα, αλλά και οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται οι ομοσπονδίες της Ιταλίας και της Τουρκίας και αναμένεται η επίσημη τοποθέτησή τους, ενώ στην Ελλάδα σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΟΚ στην ΚΑΕ ΑΕΚ για να αλλάξει απόφαση στην ευρωπαϊκή εκπροσώπησή της. Απαντες στην Ενωση έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στον σημερινό, τρίτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (18:45) για τα προημιτελικά των πλέι οφ, καθώς η δεύτερη νίκη θα δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός. Στην ΑΕΚ υπάρχει διάχυτη πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον «Δικέφαλο του Βορρά», που είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα ξανά στο ΟΑΚΑ, ενώ στον ΠΑΟΚ θα είναι άγνωστο μέχρι το μεσημέρι αν ο Κώστας Βασιλειάδης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού θα απολογηθεί το πρωί στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, επειδή στο φύλλο αγώνα της δεύτερης αναμέτρησης γράφτηκε ότι εξύβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη.

Στο Βενετόκλειο (17:00), ο Κολοσσός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, που προηγείται με 1-0 νίκες, και, αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν για δεύτερη φορά, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Αρη στους ημιτελικούς. Από τον ΠΑΟ θα απουσιάσουν ο Παπαγιάννης και ο Γιάνκοβιτς, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο δεύτερο μετατάρσιο του αριστερού χεριού.

• Η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 81-67 και θα αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή