Ο «τοίχος» της Ατλέτικο σταμάτησε την Μπάγερν

Ο «τοίχος» της Ατλέτικο σταμάτησε την Μπάγερν

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα γκολ πιο κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου βρίσκεται από χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Ισπανία.

Η Ατλέτικο πήρε αυτό το προβάδισμα με τον γνωστό της τρόπο. Σφιχτή αμυντική τακτική, αδιάκοπο τρέξιμο με πίεση στον αντίπαλο και… κυνισμός στην επίθεση. Το γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε νωρίς και συγκεκριμένα στο 11΄. Ο Σαούλ πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Νόιερ.

Η Μπάγερν για να «ξυπνήσει» χρειάστηκε να αρχίσει το δεύτερο μέρος, στο οποίο είχε κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Δοκάρι με τον Αλάμπα στο 54΄, απόκρουση του Ομπλακ στο 56΄ σε κεφαλιά του Χάβι Μαρτίνεθ, ελάχιστα άουτ το σουτ του Λεβαντόφκσι στο 64΄. Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή αλλά θα πρέπει να αισθάνονται και… λίγο τυχεροί, αφού στο 75΄ ο Τόρες είχε δοκάρι σε τετ α τετ, αποτυγχάνοντας να δώσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του, ενόψει του επαναληπτικού της 3ης Μαΐου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ομπλακ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Αουγκούστο, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (85΄ Παρτέι), Γκριεζμάν, Τόρες.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Αλάμπα, Μπερνάτ (77΄ Μπενάτια), Λαμ, Αλόνσο, Κομάν (64’ Ριμπερί), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα (70΄ Μίλερ), Ντάγκλας Κόστα, Βιδάλ, Λεβαντόφσκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή