Γεμάτη η «φαρέτρα» του Σίλβα ενόψει ΑΕΚ

Γεμάτη η «φαρέτρα» του Σίλβα ενόψει ΑΕΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντες παρόντες στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας, που συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Για δεύτερη ημέρα στη σειρά, ο Μάρκο Σίλβα είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι «λευκό». Ακόμη και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι στη διάθεση του προπονητή του για το τελευταίο επίσημο ματς του Ολυμπιακού.

Μέσω των προπονήσεων, ο Πορτογάλος τεχνικός επιχειρεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από τις 17 Απριλίου, οπότε και υποδέχθηκαν την Καλλονή στο Φάληρο, για την ακροτελεύτια αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αναμφίβολα, η αγωνιστική απραξία δεν είναι σύμμαχος της ομάδας του Πειραιά. Ομως, ο Μάρκο Σίλβα ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα βρεθούν το Σάββατο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να κατακτήσουν και το Κύπελλο και να ολοκληρώσουν τη σεζόν με ιδανικό τρόπο.

Στην παρούσα φάση, είναι πρόωρο να προσεγγίσει κάποιος με ακρίβεια τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα. Ακόμη και για τη θέση του τερματοφύλακα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος εκ των Ρομπέρτο ή Καπίνο θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο τελευταίος, πάντως, έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου, ακόμη και στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» ασχολούνται με όλα τα θέματα που αφορούν την καλοκαιρινή προετοιμασία. Υπενθυμίζουμε πως σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια θα αρχίσει νωρίτερα. Η πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να γίνεις στις 20 Ιουνίου και τρεις ημέρες μετά θα αναχωρήσουν για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτή τη φορά δεν θα επιλεγεί το Ζέεφελντ, όπου έχει γίνει ουκ ολίγες φορές το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά το γειτονικό Λάνγκενφελντ, που απέχει 65 χιλιόμετρα από το Ινσμπρουκ. Εκεί, οι πρωταθλητές θα παραμείνουν για ένα δεκαήμερο και θα δώσουν δύο ή τρία φιλικά παιχνίδια. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή