Το βλέμμα στο Κύπελλο και στον νέο προπονητή

Το βλέμμα στο Κύπελλο και στον νέο προπονητή

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις μέρες χωρίζουν την ΑΕΚ από τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής χρονιάς. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, στο άδειο ΟΑΚΑ, ενδέχεται να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της Ενωσης, που θα προσπαθήσει να χτίσει το νέο της προφίλ, μέσω της κατάκτησης ενός τίτλου.

Η ΑΕΚ έδειξε πως ξέρει τον τρόπο να κερδίζει τον Ολυμπιακό, μετά το 1-0 του πρωταθλήματος, ωστόσο ένας τελικός Κυπέλλου είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Στέλιο Μανωλά και οριστικοποιημένες τις 9 από τις 11 θέσεις της βασικής ενδεκάδας, λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν στις επόμενες προπονήσεις. Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον, Αραβίδης μοιάζουν σίγουροι για την ενδεκάδα. Μπαρμπόσα, Βάργκας, Τζεμπούρ, διεκδικούν τις δύο εναπομείνασες θέσεις. Ο Στέλιος Μανωλάς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, φιλοδοξώντας να κερδίσει τον Ολυμπιακό σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2002. Το 2006 και το 2009 είχε ηττηθεί από τους Πειραιώτες.

Στην ΑΕΚ υπάρχει και έντονη κινητικότητα αναφορικά με την υπόθεση του νέου προπονητή. Ο Αργεντινός Μάρτιν Αρουαμπαρένα, που ήταν προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, εξετάζεται από την Ενωση, όπως και ο πρώην προπονητής της Πόρτο, Χουάν Λοπετέγκι. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν λίγο μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή