Εκτός τελικού ο Ομάρ, «ανοικτές» τρεις θέσεις

Εκτός τελικού ο Ομάρ, «ανοικτές» τρεις θέσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί προετοιμάζει ο Σίλβα τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και θα αρχίσει στις 20.30, αντί για τις 21.00, όπως είχε αρχικώς ανακοινωθεί. Ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός υπέστη κάκωση στη χθεσινή προπόνηση και θα τον αντικαταστήσει ο Λεάντρο Σαλίνο. Την ίδια ώρα, «θολό» είναι το τοπίο αναφορικά με τρεις θέσεις του αρχικού σχήματος.

Πρώτον, ο Ρομπέρτο και ο Καπίνο διεκδικούν τη θέση κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία. Επειτα, ο Καμπιάσο και ο Κασάμι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να παίξουν δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σε ρόλο αμυντικών μέσων. Επίσης, ο Φουστέρ με τον Πάρντο είναι οι δύο επιλογές για μία θέση στα «φτερά», καθώς θεωρείται βέβαιον πως ο Ερνάνι θα αγωνιστεί από την αρχή.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται εκπλήξεις. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Ντα Κόστα με τον Μποτία και ακραίοι αμυντικοί ο Σαλίνο και ο Μασουακού. Ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από την αιχμή του δόρατος στην επίθεση των «Πειραιωτών», τον Ιντέγε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να είναι έτοιμος στα τέλη Ιουλίου, οπότε και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή