Πρώτη και τελευταία επαφή με Φλαμινί

Πρώτη και τελευταία επαφή με Φλαμινί

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «κόλπο γκρόσο» επιχείρησε να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον (παροπλισμένο φέτος στην Αρσεναλ) Ματιέ Φλαμινί σε ρόλο «αντι-Εσιέν», αλλά έκανε πίσω όταν άκουσε το κασέ του. Σύμφωνα με την αγγλική Evening Standard, το ποσό που ζητήθηκε από την πλευρά του Γάλλου μέσου ήταν 76.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή κάτι περισσότερο από 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Η πρώτη επαφή ήταν και η τελευταία, μιας και οι «Πράσινοι» αδυνατούν να κινηθούν πλέον σε τέτοια οικονομικά επίπεδα.

Λιγότερο ακριβή αλλά εξίσου δύσκολη είναι η περίπτωση του Τόνι Βιλένα. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μέσος έκανε εκπληκτική σεζόν στη Φέγενορντ και, σύμφωνα με την ιταλική stadio24.com, ο Στραματσόνι τον πρεσάρει επίμονα. Αν και το κόστος είναι μεγάλο, οι «Πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να το αναλάβουν, μιας και ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και εκτιμάται ότι θα αποκτήσει μεγάλη υπεραξία.

Το «αγκάθι» είναι ότι ο Βιλένα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως της Μίλαν, η οποία τον έχει ήδη προσεγγίσει, γεγονός που ανεβάζει σε όλα τα επίπεδα τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του.

• Ο Τάσος Λαγός επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ύστερα από οκτώ μέρες, και υπολογίζεται για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Πράνιτς και Πέτριτς συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ενώ ο (τραυματίας) Τελάντερ απουσίασε με άδεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή