Πλέι… ουφ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο τον Παναθηναϊκό, ανοίγει αύριο η αυλαία των πλέι οφ, για να αναδειχθεί η ομάδα που θα κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Να γίνει πρόβλεψη για το φαβορί είναι πολύ παρακινδυνευμένη ενέργεια. Γι’ αυτό καλύτερα να ευχηθούμε, όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και να μην έχει την τύχη του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ενός θεσμού που κατάφεραν να τον εξευτελίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τις ενέργειές τους και να μας κάνουν ρεζίλι στις διεθνείς ομοσπονδίες. Υφυπουργός, ΕΠΟ και οι διοικήσεις των δύο ομάδων του τελικού, αντί να βρουν μία λύση, πυροδότησαν το φιτίλι που οδηγεί στο βαρέλι με το μπαρούτι της βίας.

Διότι, γίνει δεν γίνει ο αγώνας, το σίγουρο είναι πως σε κάθε αναμέτρηση, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, θα ελλοχεύει ο κίνδυνος των επεισοδίων. Τα «πνεύματα», με βασικό υπεύθυνο τον κ. Κοντονή, αντί να ηρεμήσουν, οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο. Η βία όχι μόνο δεν καταπολεμήθηκε, αλλά αναδείχθηκε σε προϊόν εκμετάλλευσης, που καταστρέφει ακόμα περισσότερο, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά το μικρόβιό της μεταδίδεται και σε άλλα ομαδικά αθλήματα.

Πιστεύω πως αν τελειώσει, όπως θα τελειώσει, η φετινή περίοδος, του χρόνου τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα. Εκτός κι αν αποφασίσουν οι «μεγάλοι», χωρίς καμία παρέμβαση της πολιτείας, να δουν πρώτοι αυτοί το γενικό συμφέρον και όχι το ατομικό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή