Νέα σενάρια για ξένους διαιτητές στο Κύπελλο

Νέα σενάρια για ξένους διαιτητές στο Κύπελλο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρατείνεται η αγωνία, ως προς το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου και τι θα γίνει με τις ημερομηνίες των πλέι οφ, που αρχίζουν σήμερα.

Η ΕΠΟ, που όρισε εκ νέου τον τελικό Ολυμπιακού – ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή, περιμένει την τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού. Ομως, τουλάχιστον έως χθες το βράδυ, δεν είχε λάβει καμία απάντηση. Ούτως ή άλλως, η υπουργική απόφαση για αναβολή του τελικού μέχρι τις 15/5, είναι σε ισχύ και κατά δήλωση του κ. Κοντονή δεν θα αλλάξει. Ωστόσο, εκτός από το θέμα της ημερομηνίας, ανοιχτό είναι και το θέμα των «όρων διεξαγωγής του τελικού». Χθες εντάθηκαν τα σενάρια, που ήθελαν τον υφυπουργό Αθλητισμού να επαναφέρει το αίτημα για έλευση ξένων διαιτητών και διεξαγωγή του αγώνα παρουσία μαθητών, χωρίς από την πλευρά του υπουργείου να υπάρξει κάποιο σχόλιο.

Οι «όροι διεξαγωγής του τελικού» και η «μη τήρηση των συμφωνηθέντων» αποτελούν διελκυστίνδα ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού και την ΕΠΟ, που ανακοίνωσε την τέλεση του τελικού «με τους ίδιους όρους» και σε ημερομηνία, που υπάρχει απαγόρευση.

Ανοιχτό είναι το θέμα των αντιδράσεων, που θα προκύψουν εκ νέου, εφόσον ο τελικός γίνει σε ημερομηνία που έχει οριστεί για να γίνουν τα πλέι οφ. Ηδη η ΝOVA, η Σούπερ Λίγκα και ο Παναθηναϊκός ζητούν να τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα των πλέι οφ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η εικόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την απάντηση του κ. Κοντονή προς την ΕΠΟ και στη συνάντηση που θα έχουν αύριο στη Σούπερ Λίγκα οι εκπρόσωποι των ομάδων, που παίρνουν μέρος στα πλέι οφ.

Μέσα σε αυτό το γενικότερο αλαλούμ, υπάρχει και η παράμετρος του «Grexit»…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή