Πέμπτη η Πλατανιώτη στο Λονδίνο

Πέμπτη η Πλατανιώτη στο Λονδίνο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης που συνεχίζεται στο Λονδίνο. Η «γοργόνα» μας πλασαρίστηκε στην 5η θέση και έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η χάρη και αρμονία με τις οποίες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε το πρόγραμμά της εντυπωσίασαν κριτές και κοινό. Συγκέντρωσε 88.9667 βαθμούς και πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση. Αξίζει να θυμίσουμε ότι στον τελικό είχε προκριθεί ως πέμπτη.

Στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε, όπως αναμενόταν, η Ρωσίδα Ναταλία Ιστσένκο (96.4000). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανή Αννα Βολόσινα (93.4000) και το χάλκινο η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι.

Την αγωνιστική… σκυτάλη παίρνει σήμερα η εθνική ομάδα, η οποία στις 11.00 αγωνίζεται στον προκριματικό του ελεύθερου ομαδικού. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελείται από τις Μαρία-Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη και Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή