Eκτός και ο Σάντσεθ με Πανιώνιο

Eκτός και ο Σάντσεθ με Πανιώνιο

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

­Η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να αφήσει τον Σέρχιο Σάντσεθ εκτός αποστολής για τον σημερινό (18.15) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των πλέι οφ, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το μέλλον του Ισπανού αμυντικού στον Παναθηναϊκό είναι κάθε άλλο παρά ευοίωνο.

Με δεδομένη την απουσία του τραυματία Τελάντερ, ο Σάντσεθ ήταν μια προφανής επιλογή για την ενδεκάδα, αλλά δεν βρίσκεται καν στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ολα δείχνουν ότι η πιο ακριβή μεταγραφή των «πρασίνων» έχει «καεί» στα μάτια του Στραματσόνι, όπως συμβαίνει καιρό τώρα και με τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος έμεινε ξανά εκτός αποστολής.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Πέτριτς, Πράνιτς, με τον τελευταίο να έχει μπει στις προπονήσεις από την Κυριακή αλλά κρίθηκε ανέτοιμος λόγω της μεγάλης απουσίας του. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Κλωναρίδη. Υπέστη σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο και έμεινε κι αυτός εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Στιλ, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

«Τα πόδια μας είναι στη γη και είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε νικήσει τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε στα πλέι οφ και θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν χρησιμοποίησα πολλούς παίκτες για να τους δοκιμάσω και να τους έχω έτοιμους. Εχω στο μυαλό μου την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ίσως είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές» δήλωσε στη NOVA ο Στραματσόνι, προσθέτοντας πως δεν είναι μυστικό ότι μιλάει με τον κ. Αλαφούζο για περαιτέρω επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Παπαδόπουλο, Διούδη, Γιαννιώτη, Τασουλή, Πατσατζόγλου, Ρισβάνη, Οικονόμου, Αργυρόπουλο, Ποζατζίδη, Σιώπη, Κόρμπο, Μπακασέτα, Καραμάνο, Μασούρα, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριο, Βλάχο, Μπλέτσα, Χαλκιαδάκη και Μπαργκάν. Με απόφαση της ΠΑΕ, θα είναι ελεύθερη η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά από τις θύρες 2, 4 και 7 σε όλα τα εντός έδρας ματς των πλέι οφ, ενώ ισχύουν τα διαρκείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή