Προς σέντρα ο τελικός, περιπλέκονται τα πλέι οφ

Προς σέντρα ο τελικός, περιπλέκονται τα πλέι οφ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόθυμη να υποχωρήσει στο θέμα των βοηθών διαιτητών που θα πλαισιώσουν τον διαιτητή Τ. Σιδηρόπουλο φέρεται να είναι η ΕΠΟ, προκειμένου ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακού – ΑΕΚ να διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 17/5, χωρίς τον κίνδυνο νέας αναβολής κατόπιν υπουργικής απόφασης ή άλλων προσκομμάτων.

Η ΕΠΟ θέλει να γίνει «πάση θυσία» ο τελικός, και γι’ αυτό φέρεται διατεθειμένη να προβεί σε αλλαγές στον ορισμό των βοηθών διαιτητών, ώστε να τηρηθούν τα, κατά τον κ. Κοντονή, συμφωνηθέντα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε χθες επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε την πρόσκληση ξένων διαιτητών για τον τελικό και την παρουσία μαθητών γυμνασίων και λυκείων στις εξέδρες.

Εκτός από το μέτωπο με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ανοικτό είναι το μέτωπο και με τη Σούπερ Λίγκα, αφού η τέλεση του τελικού την ερχόμενη Τρίτη διαταράσσει το πρόγραμμα των πλέι οφ. Σήμερα συγκαλείται Δ.Σ. του συνεταιρισμού με θέμα τη «λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων πλέι οφ σε σχέση με τις αποφάσεις ΕΠΟ και πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του τελικού».

Η πρόταση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να αναβληθεί ο αγώνας ΑΕΚ – Πανιώνιος και να γίνει την 1/6, ο αγώνας ΠΑΟ – ΠΑΟΚ να γίνει κανονικά την Κυριακή, να αναβληθεί η τρίτη αγωνιστική και να ακολουθήσουν αγώνες της ίδιας αγωνιστικής σε διαφορετικές ημερομηνίες έως τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες οι αγώνες θα γίνουν την ίδια ημέρα.

Με την πρόταση αυτή διαφωνεί η Nova, ενώ ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι «είναι διατεθειμένος να δεχθεί αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων των πλέι οφ, υπό την προϋπόθεση ότι η τελευταία αγωνιστική θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια όλων των ομάδων και δεν θα ξεπερνά την 29η Μαΐου, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και όπως έχει ρητά συμφωνηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους» και ότι «πέραν τούτου δεν είναι διατεθειμένος να κάνει καμία παραχώρηση και αναμένει τον ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή