Σύντομα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παναθηναϊκός και Αρης συγκρούονται σήμερα (18.00) στο ΟΑΚΑ με έπαθλο μία θέση στους τελικούς της Α1 ανδρών. Η σειρά ύστερα από δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και δύο στο Αλεξάνδρειο είναι ισόπαλη 2-2. Ο νικητής θα βρει μπροστά του στους τελικούς τον Ολυμπιακό.

ΠΟΛΟ: Για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών παίζουν σήμερα η Βουλιαγμένη με τον Ολυμπιακό (19.00). Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με μία νίκη και ο πρωταθλητής θα κριθεί στα τρία θετικά αποτελέσματα. Την τρίτη θέση διεκδικούν οι Εθνικός – Παναθηναϊκός (15.00). Στον πρώτο αγώνα υπερίσχυσε ο Παναθηναϊκός και σήμερα θα επιδιώξει να το επαναλάβει ώστε να πλασαριστεί τρίτος.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Καυταντζόγλειο Στάδιο διεξάγονται σήμερα αγώνες ρίψεων στη μνήμη του προπονητή Κώστα Σπανίδη. Στη Λευκάδα θα πραγματοποιηθούν αγώνες για τον εορτασμό της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα. Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου θα γίνουν τα «Βεργώτεια».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Πρέμιερ (Α1 ανδρών) σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες: 14.00: Διομήδης Αργους – Φίλιππος Βέροιας, 18.00: ΠΑΟΚ – Ποσειδών Λουτρακίου, 18.30: ΙΕΚ Ξυνή Δικέας – ΑΣΕ Δούκα. Τα παιχνίδια των πλέι άουτ της 4ης αγωνιστικής: 18.00: Αερωπός Εδεσσας – Πανελλήνιος, Φοίβος Συκεών – ΧΑΝΘ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή