Πίσω από τις κάμερες

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σκοτώνοντας» κάθε μέρα τον Σουμάχερ

Οταν γράφονταν αυτές οι αράδες, δεν γνώριζε κανείς (πλην ελαχίστων στενών προσώπων) την ακριβή κατάσταση υγείας του κορυφαίου πιλότου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Κι όμως. Εδώ και πολλές ημέρες πολλά σάιτ του εξωτερικού «χόρευαν» σαν γύπες πάνω από το σώμα του Γερμανού, τονίζοντας ότι άτυχος άνδρας ξεψυχά ή δεν έχει πολλές ώρες ζωής κ.τ.λ., προκειμένου να κερδίσουν μερικές εκατοντάδες «κλικ», αφού είδηση -στην ουσία- δεν υπήρχε. Και τι έκπληξη… Πολλά ελληνικά σάιτ αναπαρήγαγαν αυτές τις «μαύρες» προβλέψεις, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, κανέναν σεβασμό. Ολα για τα «κλικ»…

ΠΑΠ.

Εκτέθηκε ξανά

Το προηγούμενο Σάββατο η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, αποφάσισε ότι δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρότι εκκρεμούσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφυγή σωματείων και μελών του Δ.Σ., που έθεταν θέμα νομιμότητα της διοίκησης, θεωρώντας ότι η θητεία της έχει λήξει. Την περασμένη Τετάρτη η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου απέρριψε την προσφυγή και δικαίωσε τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Εν μέσω προεκλογικής περιόδου η διοίκηση Γκιρτζίκη ταυτίστηκε με την αντιπολίτευση μιας μη προσκείμενης σε αυτήν Ενωσης και παρενέβη με ωμότητα στη λειτουργία της. Αλλά τελικά η διοίκηση Γκιρτζίκη εκτέθηκε από την απόφαση του δικαστικού της οργάνου.

ΜΠΛΟΥ.

«Πέτρινα χρόνια»

Για πρώτη φορά ύστερα από το 1912 η ελληνική πάλη θα έχει μόνο έναν εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή είναι η Μαρία Πρεβολαράκη, καθώς κανένας αθλητής δεν κατάφερε να πάρει πρόκριση. Το «άθλημα των Ολυμπιονικών» έχει αφήσει πίσω το πρόσφατο ένδοξο παρελθόν και έχει επιστρέψει σε «πέτρινα χρόνια».

Σπυρ. Σπαν.

Με ποια κριτήρια;

Μαθαίνουμε ότι πρόεδρος ελληνικής ομοσπονδίας, της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, με πολλές εκατοντάδες μελών, στον οποίον έχουν επιβληθεί από την ευρωπαϊκή προσωρινός αποκλεισμός και έκπτωση από τα αξιώματά του και έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας, έτυχε της υψίστης τιμής, να μεταφέρει τη δάδα με τη Φλόγα. Η Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) γνώριζε πως υπήρχε θέμα, διότι σχετική καταγγελία είχε γίνει από πέρυσι στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος. Οπότε γεννώνται ερωτήματα: Με ποια κριτήρια η ΕΟΕ δίδει τη Δάδα; Σε όποιον υποβάλει αίτημα; Δεν ελέγχει ποιος είναι ο καθένας;

Α.Τ.Κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή