ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To νέο πρόγραμμα των πλέι οφ

pao

Σε συμφωνία για τις ημερομηνίες τέλεσης των πλέι οφ κατέληξαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος έπειτα από την αναγκαστική διατάραξη, του αρχικού προγράμματος, λόγω της αποψινής τέλεσης του τελικού κυπέλλου, Ολυμπιακού – ΑΕΚ.

Με βάση το νέο πρόγραμμα, που επικυρώθηκε από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/5 ο αγώνας ΑΕΚ – Πανιώνιος, που επρόκειτο να γίνει προχθές. Στις 23/5 θα γίνει η τρίτη αγωνιστική με τους αγώνες Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και ΠΑΟ – ΑΕΚ, στις 26/5 η τέταρτη αγωνιστική με τους αγώνες ΠΑΟΚ – Πανιώνιος και ΑΕΚ – ΠΑΟ, στις 29/5 θα γίνει η πέμπτη αγωνιστική με τους αγώνες ΠΑΟ – Πανιώνιος και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ενώ η τελευταία αγωνιστική, που περιλαμβάνει τους αγώνες Πανιώνιος – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα γίνει στις 31/5, κατά σύντμηση των ημερομηνιών, αφού όπως προβλέπεται στον ΚΑΠ πρέπει μεταξύ δύο αγώνων να μεσολαβούν δύο 24ωρα. Ομως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν την Κυριακή στις 20.30 και μετά την Τρίτη στις 20.15. Αυτό έγινε για να μπορέσουν οι ομάδες, κατόπιν αιτήματος στις αντίστοιχες ομοσπονδίες, να έχουν στη διάθεσή τους, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο των αλλαγών στο πρόγραμμα υπήρξε επικοινωνία της Σούπερ Λίγκας με τη Nova προκειμένου να μην ενεργοποιήσει τις προβλεπόμενες ρήτρες.