Μια ευκαιρία για όλους

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να λοιπόν που το… νερό μπήκε στ’ αυλάκι. Τα πλέι οφ συνεχίζονται, έστω με αναβολές αγώνων, ενώ σήμερα στο άδειο από θεατές ΟΑΚΑ διεξάγεται, επιτέλους, ο τελικός της «ντροπής», όπως μπορεί να χαρακτηριστεί, με όσα ξεκίνησαν στην Τούμπα και ακολούθησαν εκ μέρους της Πολιτείας, της ΕΠΟ και των ΠΑΕ, που οδήγησαν στην άμεση παρέμβαση της FIFA.

Στην κούρσα για την πρώτη θέση, που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα, αφού η ισοπαλία που απέσπασε στη Λεωφόρο, από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως, οι «Πράσινοι» για άλλον έναν αγώνα δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε την έδρα αλλά ούτε την αριθμητική τους υπεροχή για 75 λεπτά. Για να πετύχουν τον αντικειμενικό τους στόχο, χρειάζεται πλέον προπονητής και παίκτες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Οσο για προγνωστικά, το ποιος θα σηκώσει σήμερα το Κύπελλο, δύσκολα μπορεί κάποιος να ρισκάρει και να ποντάρει πολλά λεφτά σε κάποια από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός, με το ακριβότερο ρόστερ και τις επιλογές που έχει ο Σίλβα, μπορεί να έχει ένα προβάδισμα. Ομως η ΑΕΚ είναι περισσότερο «διψασμένη» για έναν τίτλο. Και μάλιστα στην πρώτη σεζόν, της επιστροφής της στην κατηγορία των «μεγάλων».

Πέρα όμως από το ποιος θα το κατακτήσει, το ζητούμενο είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και στο φινάλε να δώσουν οι ηττημένοι συγχαρητήρια στους νικητές. Είναι μία ευκαιρία για όλους να βοηθήσουν το δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή