Φιέστα και με Πανιώνιο η ΑΕΚ

Φιέστα και με Πανιώνιο η ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικές στιγμές ζει από το βράδυ της Τρίτης σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου, την πρώτη χρονιά επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, επιβεβαιώνει αυτό που επικοινώνησε η ομάδα, μέσω της πανηγυρικής της φανέλας. Το «ήρθαμε» έγινε πράξη μετά τη μεγάλη νίκη –τη δεύτερη συνεχόμενη– επί του Ολυμπιακού.

«Πνιγμένη» στο νέκταρ της χαράς, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Αναμένεται κοσμοσυρροή και μια πιο επίσημη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οπως και αν γίνει βεβαίως αυτή η φιέστα, η αυθόρμητη παρουσία χιλιάδων Ενωσιτών στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ του τελικού με πανηγυρισμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δύσκολα θα ξεπεραστεί από την αυριανή, αν και στην ΑΕΚ, τα πάντα –όπως αποδείχθηκε– είναι πιθανά.

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Η αγωνιστική απραξία ενός μήνα επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την εικόνα της ομάδας του Σίλβα, καθώς ο προηγούμενος επίσημος αγώνας του Ολυμπιακού ήταν με αντίπαλο την Καλλονή στις 17 Απριλίου. Το δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναλάβει τις ευθύνες του για την απώλεια του δεύτερου εγχώριου τίτλου.

Από χθες, οι παίκτες του βρίσκονται σε διακοπές, ενώ ο ίδιος και η διοίκηση δρομολογούν άμεσα όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη διαμόρφωση του δυναμικού της επόμενης περιόδου. Και τούτο συμβαίνει διότι στις 20 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Επομένως, έως τότε θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει οι υποθέσεις των δανεικών παικτών. Θεωρείται βέβαιο πως στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα βρίσκονται οι Γούτας και Μπέρτος που έπαιζαν στην Ξάνθη και πιθανότατα ο Γιαννιώτας, ενώ ο Ερνάνι λογικά θα επιστρέψει στην Πόρτο. Παράλληλα, θα γνωστοποιηθεί αν θα παραμείνουν οι παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους (Φουστέρ, Καμπιάσο, Σαλίνο) και φυσικά θα «τρέξουν» οι μεταγραφές κυρίως από την αγορά του εξωτερικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή