Σύντομα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο ΟΑΚΑ μεταφέρεται σήμερα η σειρά των μικρών τελικών της Α1 ανδρών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Αρη. Η Ενωση έχει κάνει το «μπρέικ» στο Αλεξάνδρειο στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα (19.00) θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της επί των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Με τη συμμετοχή των Σπύρου Γραμματικόπουλου (74 κ.), Νίκου Τζέλλου (80), Βασιλική Γραμματικοπούλου (62), Αθανασία Μητσοπούλου (67) συνεχίζονται σήμερα στην Ελβετία τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών.

ΠΟΛΟ:Να κάνει το 3-0 στις νίκες και να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα προσπαθήσει σήμερα η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στις 19.00.

ΣΤΙΒΟΣ: Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των μεγάλων αποστάσεων έχουν δηλώσει συμμετοχή στους πανελλήνιους αγώνες των 10.000 μ. που διεξάγονται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο των Μεγάρων. Στο στάδιο «Ελενας Βενιζέλου» πραγματοποιούνται οι αγώνες «Χανιά».

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τα προγράμματα σε κορύνες και κορδέλα συνεχίζεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας το παγκόσμιο κύπελλο γυμναστικής όπου παίρνει μέρος η Ελένη Κελαϊδίτη.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Οι αγώνες: 18.00: Αερωπός Εδεσσας – ΑΕΚ, Πανελλήνιος – ΧΑΝΘ.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Στο ΟΑΚΑ διεξάγονται σήμερα και αύριο τα πανελλήνια πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή