Παρελθόν ο Ερνάνι, αναμονή για τον Αυλωνίτη

Παρελθόν ο Ερνάνι, αναμονή για τον Αυλωνίτη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και με τη βούλα ο Ντιόγκο Φιγκέιρας ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος Πορτογάλος ακραίος αμυντικός υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων, με την πρώην του ομάδα, τη Σεβίλλη, να βάζει στα ταμεία της 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. «Ερχομαι με μεγάλη διάθεση και όρεξη να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω στις επιτυχίες της», δήλωσε ο Φιγκέιρας, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ακολουθεί αντίθετη διαδρομή, καθώς επιστρέφει στην Ιβηρική Χερσόνησο, για να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της Πόρτο. Πρόκειται για τον Ερνάνι, που με χθεσινή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ιντερ, ο Μασουακού της Σεβίλλης (για τον οποίο ενδιαφέρονται ακόμη η Μπενφίκα και η Μονακό), ενώ οι Πορτογάλοι επιμένουν πως ο Μάρκο Σίλβα παραμένει υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Πόρτο. Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και στην επόμενη περίοδο. Ο Τάσος Αυλωνίτης αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής της Στουρμ Γκρατς στην τελευταία σεζόν. Παραμένει άγνωστο αν θα επεκταθεί ο δανεισμός του στην αυστριακή ομάδα ή θα επιστρέψει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή