Να εκμεταλλευθεί το ντέρμπι θέλει ο ΠΑΟΚ

Να εκμεταλλευθεί το ντέρμπι θέλει ο ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ, είναι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ στον σημερινό αγώνα του με τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Τούμπας (18.15), τρεις ημέρες μετά την επικράτησή του στη Νέα Σμύρνη. Στο απουσιολόγιο του Βλάνταν Ιβιτς προστέθηκε χθες ο Γκολάσα, λόγω ενοχλήσεων, μετά τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Χαρίση, Κάτσε και των τραυματιών Μυστακίδη και Ζάιρο.

«Περιμένω να παίξουμε καλύτερα από τον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, γιατί έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε και να φτάσουμε στην τρίτη νίκη μας» τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που είδε τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις, ύστερα από πέντε μήνες.

Στον Πανιώνιο, το θέμα του Τάσου Μπακασέτα που προκάλεσε αναστάτωση και αποπροσανατολισμό στον αγωνιστικό στόχο των πλέι οφ, συνεχίστηκε με την κλήση απολογίας του από την ΠΑΕ με επίδοση δικαστικού επιμελητή. Ο παίκτης προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αποκλείστηκε, όπως αναμενόταν από την αποστολή του σημερινού αγώνα στην Τούμπα.

Η «κυανέρυθρη» διοίκηση θα περιμένει αύριο τη διά ζώσης ή μέσω υπομνήματος απολογία του παίκτη για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, πριν από τον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία θα αποφασίσει για την πιθανή διακοπή συμβολαίου του Μπακασέτα ή όχι, μέχρι την ολοκλήρωσή του τον επόμενο Ιανουάριο. Ενδεχομένως, να υπάρξουν αντίθετες εξελίξεις, αν η ΑΕΚ αυξήσει την προσφορά της και ικανοποιεί τον Πανιώνιο, ώστε να παραχωρήσει τον παίκτη, μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί αποδεκατισμένος κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς η αποστολή απαρτίζεται αναγκαστικά από 17 παίκτες και εκτός έμειναν ο Μπακασέτας, οι τραυματίες Ανσαριφάρντ και Καραμάνος, οι Β. Βλάχος και Οικονόμου που εκτίουν ποινή αποκλεισμού, λόγω καρτών και ο τερματοφύλακας Διούδης, καθώς επιλέχτηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Παπαδόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή