Σύντομα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19.00) τον Αρη στο ΟΑΚΑ, στον τέταρτο μικρό τελικό της Α1 ανδρών. Η Ενωση προηγείται με 2-1 στη σειρά και με νίκη θα κατακτήσει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αν επικρατήσουν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, τότε θα διεξαχθεί και πέμπτο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Ντάιαμοντ Λιγκ των ΗΠΑ (Γουτζίν) αγωνίζεται ο εποκοντιστής Κώστας Φιλιππίδης. Σε μίτινγκ στο Βέλγιο θα πάρουν μέρος οι: 800 μ.: Ελ. Φιλάνδρα, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Κ. Βασιλάκης, Ανδρέας Στεργίου, Γιώργος Μποζοΐδης, 1.500 μ.: Αναστ. Μαρινάκου, Ιωάννα Τριανταφύλλη, Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Νακόπουλος, Αγγελος Βασιλείου, Γιώργος Μηλιαράς και στα 200 μ. οι Αρτ. Αναστασίου και Γιάννης Δουλγέρης. Στην Καλαμάτα πολλοί πρωταθλητές μας θα πάρουν μέρος στα «Παπαφλέσσεια» ενώ στο Λουτράκι θα διεξαχθούν τα «Θώδεια».

ΠΟΛΟ: Στον Λαιμό διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο των ανδρών και θα αναδειχθεί ο φετινός κυπελλούχος Ελλάδος (18.00).

ΡΑΓΚΜΠΙ: Με τη συμμετοχή 12 ομάδων διεξάγεται στην Κηφισιά (10.30-16.40) τουρνουά ανδρών και γυναικών.

ATTICA RUN: O τελικός αγώνας ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix θα διεξαχθεί αύριο στην Αθήνα, με σημείο εκκίνησης την Πύλη Αδριανού και πορεία διαδρομής μέσα από Πλάκα, Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, Κεραμεικό (δίπλα από τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αρχαίας Αθήνας) Θησείο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Πύλη Αδριανού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή