Πίσω από τις κάμερες

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τώρα, συμβόλαιο

Το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, παρά τα… βηματάκια που έκανε, μπορεί να είναι το… ισοδύναμο του τρίτου και τελευταίου συμβολαίου του στον Ολυμπιακό, ώστε να ολοκληρώσει την καριέρα του. Η λογική στις περιπτώσεις παικτών αυτής της ηγετικής κατηγορίας, βέβαια, υπαγορεύει για τις διοικήσεις των ομάδων ότι εκδηλώνεται πρόθεση ανανέωσης πριν από την ολοκλήρωση της χρονιάς, εφόσον υπάρχει αμοιβαία διάθεση περαιτέρω συνεργασίας. Στον Ολυμπιακό, παρά τη θετική πρόθεση που υπάρχει, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, με διοικητική επιλογή, και η όποια διαπραγμάτευση, έχει μετατεθεί μετά τη λήξη των τελικών. Το τρίποντο του αρχηγού επιβεβαίωσε την εκτίμηση ότι το θέμα έπρεπε να ήταν, ήδη, λήξαν.

Γ.Β.

Αλλο Λεωφόρος, άλλο Τούμπα;

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, να κλείσει τη Θύρα 13 έως τη λήξη της κανονικής σεζόν του πρωταθλήματος (και για τους αγώνες Κυπέλλου), λόγω των επεισοδίων που προκλήθηκαν έπειτα από την απόφαση του διαιτητή Παππά να μη διεξαγάγει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εφαρμόστηκε αμέσως μετά το τέλος τής, από τα ποδοσφαιρικά όργανα, πειθαρχικής ποινής κλεισίματος του γηπέδου της Λεωφόρου. Στην περίπτωση των επεισοδίων στον αγώνα του ημιτελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που οδήγησαν στην απόφαση οριστικής διακοπής του, η διαδικασία επιβολής διοικητικής ποινής έχει αρχίσει, αλλά –άγνωστο για ποιους λόγους– δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και επομένως δεν υπάρχει υπουργική απόφαση για το κλείσιμο της Θύρας 4. Ετσι, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, οπότε θα έχει λήξει η πειθαρχική ποινή που αφορά το σύνολο του γηπέδου της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με ανοιχτή και τη θύρα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ.

ΜΠΛΟΥ.

Αστοχία…

Μια ανακρίβεια και μια αστοχία περιελάμβανε η πρόσφατη ανακοίνωση της ΓΓΑ για την εκποίηση του ΟΑΚΑ (την οποία βάφτισε «μελλοντική αξιοποίηση») που κορύφωσε τη «σύγκρουση» του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γ. Βασιλακόπουλο. Η ανακρίβεια έχει να κάνει με τη σύγκριση των «έργων και ημερών» των δύο αθλητικών παραγόντων, καθώς ο προ εικοσαετίας ΓΓΑ έχει ένα ιστορικό μπόνους, καθώς το ’95 ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (διεξήχθη το Ευρωμπάσκετ). Η αστοχία είναι η εκτίμηση ότι προ 20 ετών άρχισε η πορεία της χώρας προς τα μνημόνια και προφανώς δεν θα μπορούσε να την προβλέψει ούτε το… Μαντείο των Δελφών.

Γ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή