Βελτίωση στην έξοδο και Ρίο για τον Πετρούνια

Βελτίωση στην έξοδο και Ρίο για τον Πετρούνια

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια καλή… προσγείωση είναι ο επόμενος στόχος του Λευτέρη Πετρούνια. Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού μεταλλίου στους κρίκους, θα αναζητήσει την τέλεια προσγείωση που θα του φέρει στην αγκαλιά του το μεγάλο του όνειρο: το χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Η εμφάνισή του στη Βέρνη έδειξε ότι αντίπαλο έχει μόνο την… έξοδό του. Η πρώτη θέση του Μανιάτη πρωταθλητή στους κρίκους και η καλή εμφάνιση του Βλάση Μάρα στο μονόζυγο, αποτελούν ελπιδοφόρα μηνύματα εν όψει της διοργάνωσης της Βραζιλίας.

«Θα πάω στο Ρίο με το ίδιο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι εκεί θα κάνω την ίδια εκτέλεση, αλλά θα κολλήσω και την έξοδο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει αντίπαλος στα μέτρα μου, όταν η δική μου εκτέλεση είναι όπως πρέπει. Το θέμα είναι να προσγειώνομαι καλά. Εάν το πετύχω και αυτό, μπορώ να κερδίσω τους πάντες», ήταν τα πρώτα λόγια του αθλητή όταν, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Εχει τις δυνατότητες να κερδίσει ξανά τον Βραζιλιάνο Ζανέτι, ο οποίος είναι ο κάτοχος του ολυμπιακού τίτλου. Αρκεί να βρεθεί στην κατάλληλη φόρμα την κατάλληλη στιγμή», συμπλήρωσε ο προπονητής Δημήτρης Ράφτης.

Η αίθουσα υποδοχής του αεροδρομίου είχε γεμίσει από λουλούδια και η υποδοχή που επιφύλαξαν φίλοι και θαυμαστές των εθνικών ομάδων εφήβων και ανδρών ήταν ανάλογη με τις καλές εμφανίσεις τους στη διοργάνωση της Βέρνης. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» και ο Βλάσης Μάρας. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος σπεσιαλίστας στο μονόζυγο με προπόνηση μόλις τριών ημερών ανέβασε το πρόγραμμά του από το 6,50 στο 6,90. Μπορεί να ήρθε όγδοος, αλλά έδειξε ότι στο Ρίο διαθέτει δυνατότητες για διάκριση. «Πήγε αρκετά καλά. Η πτώση ήρθε σ’ ένα σημείο του προγράμματος που είναι… περπάτημα γι’ αυτόν, σε μια άσκηση που την κάνει για πλάκα. Πιστεύω ότι στο Ρίο θα είναι πανέτοιμος», δήλωσε ο προπονητής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή