H Tούμπα θα κρίνει την πρωτιά στα πλέι οφ

H Tούμπα θα κρίνει την πρωτιά στα πλέι οφ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήταν οι κερδισμένοι της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο Δικέφαλος του Βορρά απέσπασε λευκή ισοπαλία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι «πράσινοι», λίγο νωρίτερα, από το ντέρμπι του Αμαρουσίου, επικράτησαν με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο.

Πλέον, η ΑΕΚ, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, μένει εκτός μάχης για τη διεκδίκηση της 1ης θέσης του μίνι πρωταθλήματος και χάνει την ευκαιρία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως, ως Κυπελλούχος Ελλάδος έχει λάβει ήδη το καλύτερο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ανεξαρτήτου θέσης και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 3ο προκριματικό γύρο (πρώτο ματς 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου).

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πάρει αυτός το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, διαφορετικά θα λάβει το δεύτερο καλύτερο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ και θα αρχίσει πολύ νωρίς τους ευρωπαϊκούς αγώνες του, αλλά και αυτός από τον 3ο προκριματικό γύρο.

Ο ΠΑΟΚ με… απλή ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, τερματίζει πρώτος και κάνει σχέδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτο ματς 26-27 Ιουλίου και 2-3 Αυγούστου). Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει το 2ο καλύτερο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στις 14 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής σε 5 αγώνες:

1. ΠΑΟΚ   11β.    7-2

2. Παναθηναϊκός  10β.    7-5

3. ΑΕΚ  9β.    5-6

4. Πανιώνιος  1β.    1-7

Τελευταία αγωνιστική (31/5):

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Πανιώνιος – ΑΕΚ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή