Φινάλε για ΑΕΚ και άφιξη Αρουαμπαρένα

Φινάλε για ΑΕΚ και άφιξη Αρουαμπαρένα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αργεντινός προπονητής, Μάρτιν Αρουαμπαρένα, έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να συνομιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δήλωσε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα, χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός προπονητής έχει διατελέσει τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για έναν χρόνο την περίοδο 2007-2008.

Στα αγωνιστικά, η Ενωση δίνει απόψε (20.15) τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Πανιώνιο που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πιθανότητα διεκδίκησης του εισιτηρίου που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 0-0 με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, στέρησε τις ελπίδες διεκδίκησης της πρώτης θέσης για την ΑΕΚ, αλλά το χειροκρότημα των 20 χιλιάδων φίλων της ομάδας προς τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα, αποτέλεσε μια ισχυρή τονωτική ένεση στο ηθικό τους. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα συναντηθούν αύριο στα Σπάτα προκειμένου να αποχαιρετιστούν και να ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Πέραν της έλλειψης ουσιαστικού κινήτρου, η ΑΕΚ έχει και αρκετές απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει στον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Οι τιμωρημένοι Ράφικ Τζεμπούρ και Τόμας Πέκχαρτ δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Παναγιωτάρα, όπως και ο τραυματίας Ρόναλντ Βάργκας.

Στον Πανιώνιο, η τελευταία θέση είναι πλέον οριστική στα πλέι οφ μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχάρη τους παίκτες του για την παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο κόσμος του Πανιωνίου αναμένεται να εμφανιστεί ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο γήπεδο, καθώς η υπόθεση Μπακασέτα και η συμφωνία του Ελληνα ποδοσφαιριστή της ομάδας με την ΑΕΚ έχει φέρει δυσαρέσκεια προς τους «κιτρινόμαυρους» από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Τάσος Μπακασέτας, μετά την είδηση για τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, δεν έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου στα πλέι οφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή